Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Nikl a jeho sloučeniny
Pařízek, Ladislav ; Kábelová, Božena (oponent) ; Pilátová, Ivana (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti přípravy vybraných sloučenin niklu. V teoretické části jsou podrobně popsány chemické a fyzikální vlastnosti niklu a jeho sloučenin, které souvisí s přípravou tří po sobě následujících sloučenin niklu. Z výsledků experimentální části je navržen optimální postup přípravy těchto sloučenin niklu.
Laboratorní příprava barevně odlišných sloučenin niklu
Rybárik, Jan ; Kábelová, Božena (oponent) ; Pilátová, Ivana (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na laboratorní možnosti přípravy různě barevných sloučenin niklu. V teoretické části jsou popsány chemické a fyzikální vlastnosti niklu a jeho sloučenin, které jsou možnými sloučeninami v řadě tří po sobě jdoucích sloučenin niklu. Výsledky experimentální části se pak zaměřují na nejoptimálnější postupy přípravy těchto sloučenin niklu.
Laboratorní příprava barevně odlišných sloučenin niklu
Rybárik, Jan ; Kábelová, Božena (oponent) ; Pilátová, Ivana (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na laboratorní možnosti přípravy různě barevných sloučenin niklu. V teoretické části jsou popsány chemické a fyzikální vlastnosti niklu a jeho sloučenin, které jsou možnými sloučeninami v řadě tří po sobě jdoucích sloučenin niklu. Výsledky experimentální části se pak zaměřují na nejoptimálnější postupy přípravy těchto sloučenin niklu.
Nikl a jeho sloučeniny
Pařízek, Ladislav ; Kábelová, Božena (oponent) ; Pilátová, Ivana (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti přípravy vybraných sloučenin niklu. V teoretické části jsou podrobně popsány chemické a fyzikální vlastnosti niklu a jeho sloučenin, které souvisí s přípravou tří po sobě následujících sloučenin niklu. Z výsledků experimentální části je navržen optimální postup přípravy těchto sloučenin niklu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.